Videograf Botez

Videograf Botez

Ca si nunta, botezul presupune numeroase pregatiri si detalii ce trebuie puse la punct cu mai mult timp inainte. Botezul este un eveniment irepetabil din viata unei familii. Totul conteaza aici: aranjamentele florale, cele ale meselor, vestimentatia parintilor, a invitatilor etc. Mai presus de toate, bebelusul este in centrul atentiei tuturor celor prezenti. Un botez reusit merita un videograf botez potrivit, priceput in ceea ce face.

Desi nu este un prilej chiar placut pentru copil si e posibil ca el sa mai planga uneori, un videograf botez trebuie sa aiba priceperea necesara care sa ii permita sa surprinda cele mai bune unghiuri cu cel mic. Intreg ceremonialul religios al botezului este important si nu trebuie ratata nicio etapa din acesta.

Filmarea trebuie sa fie facuta de un profesionist, numai o persoana care isi cunoaste bine meseria putand sa asigure o calitate ireprosabila a inregistrarii. In Bucuresti sunt multe optiuni in aceasta privinta, asa ca puteti gasi un videograf botez foarte bun pentru dumneavoastra.

In timpul botezului, lumina din interiorul bisericii este foarte importanta, iar ea trebuie sa fie tot preocuparea acelui videograf botez pe care l-ati ales. Pentru ca lumina este adesea destul de slaba, videograful trebuie sa cunoasca acest aspect in prealabil si sa aduca la fata locului dotarea tehnica necesara pentru ca totul sa fie surprins asa cum trebuie. Parintii copilului trebuie sa se implice in cea ce presupune filmarea botezului si sa spuna ce isi doresc sa vada in filmarea facuta.

Echipa noastra de profesionisti ofera o gama completa de servicii pe langa cele de filmare a unui eveniment de acest tip. Dupa ce totul se incheie, imaginile sunt prelucrate si procesate pentru a forma un material unitar. E posibil ca uneori sa mai fie nevoie de mici ajustari si de reglarea tonalitatii sau a contrastului unor imagini. Un videograf botez trebuie sa intruneasca mai multe calitati pentru a fi un bun colaborator al clientilor sai.

Flexibilitate unui videograf botez

Un videograf botez profesionist nu se poate fixa in anumite principii si tehnici de filmare utilizate fara a tine seama si de ceea ce doresc parintii copilului. Flexibilitatea se poate referi si la programul sau. Daca este nevoie, un profesionist trebuie sa fie la dispozitia clientilor la orice ora din zi si din noapte atunci cand e solicitat, fara a pune conditii suplimentare.

El trebuie sa fie o persoana cu imaginatie pentru ca botezul implica momente unice, care nu pot fi repetate daca filmarea nu este cea mai buna. Intuitia unui cameraman poate face ca numeroase momente ale botezului sa fie anticipate si surprinse in toata naturaletea lor. Creativitatea unui camaraman nu poate fi invatata la nicio scoala de televiziune. Acesta trebuie sa priveasca dincolo de obiectivul camerei si sa stie care sunt factorii esentiali ai cadrului in care filmeaza. Chiar si cand locul in care se desfasoara evenimentul nu este unul care sa avantajeze filmarea, acel videograf botez va gasi solutiile tehnice prin care sa se scoata in evidenta doar partile pozitive.

Impresia generala pe care o produce un videograf este data si de modul in care el se prezinta in fata celorlalti. Nu puteti avea la botez un cameraman care poarta papuci in picioare si e imbracat in pantaloni scurti. Eleganta invitatilor va contrasta prea mult cu vestimentatia sa, chiar daca acest lucru nu se va vedea in filmare.

Acestea sunt vitale in domeniul filmarii de evenimente. Nu poti fi un cameraman bun daca nu cunosti in detaliu fiecare aparat folosit. In plus, iti trebuie si cunostinte avansate de editare audio-video pentru a da intregii filmari calitatea dorita.